Computer

Mappen in de verkenner?

In de verkenner heb ik een map "desktop-U35JQF8" (met een apart icoontje) én een map "WindowsImageBackup" alle twee lijken het backup mappen te zijn. Ze zijn ook bijna even groot. Kan ik één van de twee gewoon verwijderen?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Als je de Windows Back-up Tool gebruikt, slaat Windows de gegevens op in de map WindowsImageBackup. In die map zit dan een submap met de naam van de computer, en in jouw geval is dat desktop-U35JQF8. Het is echter niet duidelijk of bij jou die ene map in de andere map staat, of dat ze allebei in een afzonderlijke locatie staan.

    Als ze beiden op een andere plek staan, kun je de map desktop-U35JQF8 wel verwijderen, maar controleer eerst dat die map ook in de hoofdmap van WindowsImageBackup staat, dan weet je zeker dat je niet per ongeluk toch een goede back-up van je pc verwijdert.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord