Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Computer

Alles wat maar met een computer te maken heeft. Notebook, laptop, desktop, kortom het hele apparaat met alle onderdelen, kabels en randapparatuur.

Computer

downloaden youtube?

Hoe kan ik een filmpje op mijn pc opslaan? via downloadvanyoutube geeft mijn pc aan dat downloaden van video's is uitgeschakeld. Waar kan ik het inschakelen?

MoNu 2 1 week, 1 dag geleden
Computer

computer start niet op?

De computer start niet meer op. Ik heb alle sata kabels los getrokken van de harde schijf en van de cdrom . Hij start nog steeds niet op. Wat kan ik nog meer doen alvast bedankt bart

Computer

toetsenbordinstelling?

Als ik shift 2 tik, krijg ik een 2 in plaats van een apenstaartje. Ook de shift 9 blijft een 9 i.p.v. een haakje. Regio en taal staat op Nederlands (Nederland) Windows-weergave taal. Eigenschap HID-toetsenbord apparaat. Status werkt correct.

Computer

aansluiten op stereo installatie?

Ik zou graag een luidsprekerset (met net voeding) en een stereo installatie aansluiten op de computer. Deze heeft een (groene )uitgang. Kan ik daarvoor een gewone splitter gebruiken?https://www.youtube.com/watch?v=th1amDufkKk&list=PLk0-NNGp2jCYqbaBYLILh4l2uqcOV-tI0