Besturingssystemen

Vaste gebruiker op Windows 7?

Ik ben blijkbaar zo met Linux bezig dat ik het even niet meer weet! Hoe moet je Windows 7 ook alweer zover krijgen dat die bij het starten van de computer gelijk inlogt met een vaste gebruiker?

3 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Wat ik heb gevonden:
  1. Click Start, type netplwiz, and then press Enter.
  2. In the User Accounts dialog box, click the account you want to automatically log on to.If it is available, clear the Users Must Enter A User Name And Password To Use This Computer check box.
  3. Click OK.
  4. In the Automatically Log On dialog box, enter the user’s password twice and click OK.

  The next time you restart the computer, it will automatically log on with the local user account you selected. Configuring automatic logon stores the user’s password in the registry unencrypted, where someone might be able to retrieve it.
  • +
  • 0
  • -
  Bedankt. Dat was 'm!! Nou dat ik het volg weet ik het weer! Kon het ook al niet duidelijk vinden op internet. Het is te lang geleden. Maar het is geen reden om weer naar Windows terug te gaan. Linux bevalt mij veel te goed.

  Trouwens, alvast de beste wensen voor 2018.
 • Fijn dat het gelukt is.

  Allemaal nog de beste wensen! Laat 2018 een mooi jaar worden!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord