Apps & Software

wat te doen bij verouderd gmailaccount?

Geachte heer,mevr, Heb een nieuwe notebook met daarop het programma "Mail" Hier wil ik mijn gmailaccount toevoegen maar dan krijg ik de melding dat het account verouderd is, wat kan ik doen? Krijg nu geen emails binnen!

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  https://support.office.com/nl-nl/article/uw-accountinstellingen-zijn-niet-bijgewerkt-in-e-mail-of-agenda-voor-windows-10-4484de9e-66b2-46a9-8459-6ca1fcc110b4?ui=nl-NL&rs;=nl-NL&ad;=NL

  in het kort
  1. Kies Instellingen onder in het linkernavigatiedeelvenster.
  2. Kies Accounts en kies vervolgens het account dat je wilt verwijderen.
  3. Kies hier voor Account verwijderen.
  4. Voeg hierna het account weer toe.  Oh, en ben je heel nieuwsgierig naar je laatste mailtjes: Je kan natuurlijk ook even online kijken! Kan op een andere computer of gewoon op een smartphone.

  https://outlook.live.com/owa/

  https://accounts.google.com/signin/v2/sl/pwd?service=mail&passive;=true&rm;=false&continue;=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F&ss;=1&scc;=1&ltmpl;=default&ltmplcache;=2&emr;=1&osid;=1&flowName;=GlifWebSignIn&flowEntry;=ServiceLogin

  Enz.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord