Apps & Software

Lenovo laptop ideapad 3 touchpad driver?

Sinds juli 2020 hebben wij 2 laptops van het merk Lenovo Ideapad 3. Na enkele updates (van windows maar ook van Lenovo) begonnen het probleem met het geluid,deze deed niets meer na veel gepuzzel is het mij gelukt het geluid weer aan de "praat" te krijgen. Maar nu werkt er bij 1 de touchpad niet meer ,heb al van alles geprobeerd ( enkele driver geprobeerd en zelf bij de BIOS gekeken maar zonder resultaat ) maar als je bij verkenner "muis" in type en je opent dat scherm dan staat er ook geen touchpad meer bij. Ik heb al contact gehad met Lenovo maar ook die kunnen me niet helpen want er is op hun site geen driver te downloaden voor dit type Ideapad! Mijn laaatste hoop zijn de deskundige op dit forum. Iemand enig idee hoe of wat ik nog zou kunnen proberen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  https://support.lenovo.com/by/nl/solutions/ht075599
  • +
  • 0
  • -
  Lees eerst
  https://decomputer.be/help-mijn-touchpad-werkt-niet-meer/

  De touchpad van een laptop gaat maar zelden stuk maar het kan wel in een uitzonderlijk geval. Staat er veel geïnstalleerd op de laptop. Je zou een back-up kunnen nemen en de laptop terug naar zijn fabrieksinstellingen kunnen zetten. Als hij dan nog steeds hetzelfde probleem heeft kan je Lenovo opnieuw contacteren.

  Maak dan aan Lenovo duidelijk dat je de laptop opnieuw naar de fabrieksinstellingen gezet hebt want alle fouten vlak nadien zonder dat je software of updates geïnstalleerd hebt vallen onder garantie.

Beantwoord deze vraag