Apps & Software

Laptop blijft hangen bij inlogscherm. Oplossing?

Mijn Acer laptop met Windows 10 blijft sinds kort hangen bij het inlogscherm. Ik kan daar ook helemaal niks! Niet inloggen, niet afsluiten.. Alleen afsluiten met afsluit knop maar dan met opnieuw aan doen krijg je het zelfde probleem. Geen toets of muisklik werkt. Wat kan dit zijn? En wat kan ik doen om het op te lossen? Alvast dank!

3 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Ik heb nu 1 jaar later hetzelfde probleem. Ik heb gedaan wat u zei. Ik doe dan systeemherstel. Het duurt wel 2 uur voordat er iets gebeurt, en dan hheb ik nog hetzelfde probleem.
 • U kan nog afsluiten! Dat is goed nieuws!
  - start de computer
  - als het inlogscherm verschijnt drukt u op de shift toets en u houd u deze ingedrukt terwijl u herstarten kiest
  Bekijk de afbeelding in het volgende artikel voor meer duidelijkheid
  http://decomputer.be/windows-10-startknop-en-zoekvak-reageren-niet/
  - de shift toets niet lossen! ingedrukt houden totdat de computer herstart
  - via de menu's die vervolgens verschijnen kan u een systeemherstel uitvoeren, de harde schijf controleren, de systeembestanden laten controleren

  Alles wat u nodig heeft om dit probleem aan te pakken.
  • +
  • 0
  • -
  @bertje_ct Ik heb hetzelfde probleem, wat als ik alleen kan afsluiten met de af knop op m'n laptop?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord