Apps & Software

Moeten we nog meer uitleggen? Hier kun je vragen stellen over Apps en Software. Zowel betaalde software als freeware. Op een laptop, pc, tablet of smartphone.

Apps & Software

beveiliging email outlook?

Ik wil graag een deel van een tabel beveiligen in outlook. Deze wil ik daarna opslaan als een sjabloon. Is dat mogelijk? Het kan wel in word maar als je het kopieert naar de mail vervalt alle beveiligingen.

gabi 0 11 april 2019 14:27
Apps & Software

(gratis) intranet software?

Hallo, ik zoek naar 'iets' (misschien soort intranet?) voor eigen gebruik. Ik wil een dashboard maken om makkelijk te navigeren naar opgeslagen werk in powerpoint, word, excel etc. Dacht zelf aan een soort 'gratis' sharepoint achtig iets?

Apps & Software

Teamviewer blokkeert na 5 minuten?

Ik gebruik altijd Teamviewer om familie op afstand met hun pc probleem te helpen. Sinds gisteren wordt na 5 minuten de verbinding verbroken, komt een melding van geblokkeerd en na 3 minuten kan ik weer verder. Gezocht op de helpsite ...

Apps & Software

hoe kan ik mijn cmos uitlezen?

Ik heb een probleem met het BIOS wachtwoord en wil graag weten welke informatie ik uit mijn CMOS kan halen. Aks dat al kan, welke programmatuur kan ik dan het beste gebruiken? Welke ervaringen zijn opgedaan met de huidige generaties ...