Apps & Software

Hoe maak ik wachtwoord zichtbaar?

Handig die functie van windows om je wachtwoord te onthouden. Ik wil mijn computer opschonen, maar ik zal daarna mijn wachtwoorden weer opnieuw moeten intikken. Wat nu als je bij een site geen mogelijkheid hebt om het wachtwoord aan te vragen? Ik heb wel eens gehoord van die programma's die in plaats van de bolletjes, gewoon laten zien wat je intoetst? Kent iemand een naam van zo'n programma?

1 antwoord
  • Probeer het anders hier eens mee: http://www.lostpassword.com/asterisk.htm

    Met firefox hoeft dat ook niet te werken daar kun je gewoon je opgeslagen passworden opvragen via extra –> opties… –> privacy –> opgeslagen wachtwoorden –> opgeslagen wachtwoorden bekijken –> wachtwoorden tonen.

    Als het gaat om een niet versleutelde verbinding (pop3, http) dan kan je een sniffer installeren (bv ethereal) en je eigen netwerkverkeer "afluisteren". Daar staat dan je password leesbaar in.
    NB: gaat dus alleen bij onversleutelde verbindingen!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord