Apps & Software

Hoe brand ik AVI met ondertitels in Nero?

Ik heb een .avi bestand (film) en een .srt bestand (ondertiteling) die ik graag met Nero 6 wil branden. Op mijn pc spelen beide perfect: de film en de ondertiteling lopen prima gelijk (als ik dubbelklik op de avi, dan start automatisch de ondertiteling met Vobsub), maar ik kijk mijn films graag gewoon op tv, dus hoe zorg ik dat ze beide goed gebrand door Nero worden? Normaal brand ik mijn films met Nero door: maak uw eigen film>videobestanden toevoegen en branden maar.

2 antwoorden
  • Ik dacht dat dat wel besproken werd op www.sectie.be. Maar in het kort: eerst zeker weten dat de ondertiteling wel in orde is, geen extreme taalfouten, niets vergeten, synchroom (subsync). Dan in NERO branden als 'alle bestanden' (wel sub zelfde titel geven als de .avi: bijvoorbeeld: 'mijnfilm.avi' en 'mijnfilm.srt'….en voila! Werkt volgens mij alleen als je dvd speler zowel avi/divx als srt ondersteunt. Wil je een gewone dvd maken, dan zul je die srt toch echt moeten integreren in het videobestand. Als beschreven op sectie.be.
  • If you go to youtube and look up iponhe vs pre you will find out that the pre is better than the iponhe in almost every way except the 3gs has video recording

Beantwoord deze vraag