Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Apps & Software

Moeten we nog meer uitleggen? Hier kun je vragen stellen over Apps en Software. Zowel betaalde software als freeware. Op een laptop, pc, tablet of smartphone.

Apps & Software

ost naar pst?

Ik heb 38 gb ost-bestand en toen ik ost-bestand naar pst exporteerde in Outlook 2016, maar OST-bestand niet werkte om naar Outlook over te zetten op Outlook 2016. Kan iemand mij adviseren hoe u ost naar pst kunt omzetten?

Apps & Software

Geachte heer mevrouw,?

Geachte heer mevrouw? ik ben even naar uw site gegaan om te kijken of u mij kan helpen bij een PowerPoint vraag? Maar kon die niet op uw site vinden? Daarom probeer ik dit even via uw e-mail adres? Ik ...

sipnik 0 1 maand, 2 weken geleden
Apps & Software

Geachte heer mevrouw,?

Ik ben even naar uw site gegaan om te kijken of u mij kan helpen bij een PowerPoint vraag. Maar kon die niet op uw site vinden. Daarom probeer ik dit even via uw vraag en antwoord. Ik maak zelf ...

sipnik 0 1 maand, 2 weken geleden