Apple

Alles over Apple! iPhone, iPad, MacBook, iMac, Apple Watch, iOS, OS X, macOS, Siri, apps, software: als het iets met Apple te maken heeft is dit de juiste plek!

Apple

dropbox iphone fotos?

Ik heb een iPhone met een iCloud abo van 2 GB. Dat is te klein geworden. Ik overweeg Dropbox te nemen. Want ik vind iCloud helemaal niet handig. Blijft bij Dropbox het gebruik van de fotogalerij op mijn mobiel hetzelfde? …

ZOO 1 4 juni 2021 16:49
Apple

Kleurverschil op thunderbloltscherm?

Ik heb een recente 27inch 5K Imac en die is gekoppled aan een Thunderbold 27inch Apple scherm. Maar er is een kleurverschil wat bij het bewerekn van foto's soms vervelend is. Kalibreren met het ingebouwde progje voldoet niet.

Apple

Downloaden computer totaal lukt niet?

Ik probeer op mijn ipad C!T te downloaden volgens de instructies op https://computertotaal.nl/artikelen/algemeen/zo-werkt-het-nieuwe-digitaal-lezen-van-computertotaal-68289/ maar ik krijg alleen een plaatje van de eerste pagina.

Apple

Hoe kan ik me aanmelden bij facebook ?

ik krijg telkens de volgende melding "Je account is tijdelijk niet beschikbaar vanwege een probleem met de site. Wij verwachten dat dit probleem spoedig zal worden verholpen. Probeer het opnieuw over een paar minuten." Die paar minuten zijn allang voorbij, …