Film, muziek, video & gaming

Alles wat met entertainment en streaming video en audio te maken heeft. Van je dikke game-pc of laptop tot het beste abonnement voor Netflix of Spotify.

Film, muziek, video & gaming

Laag GPU?

Hoi! Tijdens het gamen van verschillende spellen merk ik de volgende FPS problemen: - FPS stabiel rond de 140 frames (capped op 140, oncapped haalt hij de 300FPS), maar ik merk af en toe een soort stottering zonder dat mijn ...

Film, muziek, video & gaming

HDMI kapot ?

Hallo, Als ik Kodi gebruik en een film kijk gaat dat altijd prima maar zodra ik op mijn TV wil kijken en ik sluit een HDMI kabel aan gaat het beeld op zwart, zowel op de laptop als op de ...

Raybo 1 31 januari 2019 06:28
Film, muziek, video & gaming

Hoe los ik dit op?

13 bestanden van ruim 17000 veroorzaken de melding: bestanden kunnen niet worden gesynchroniseerd met OneDrive. Desktop.ini constateert fout: deze bestandsnaam bevat tekens die niet zijn toegestaan? Wijzigen van de bestandsnaam zou de oplossing zijn, maar de betreffende bestanden zijn niet ...